Александър Томов заяви на специална пресконференция, която свика на стадион "Българска армия", че въпросът с лиценза на ЦСКА е разрешен и феновете не трябва да имат притеснения. Той каза също така, че "червените" вече са финансово стабилен клуб и че е постигнал целите си за покриване на преките изисквания за решаване на най-спешните финансови проблеми.

Томов разкри, че една от най-богатите фамилии у нас - семейство Манджукови, е подало ръка на ЦСКА.

"С тяхно разрешение обявявам публично, че Петър Манджуков и синът му Ивайло помагат на ЦСКА. Те са едни от големите ни акционери. Познаваме ги като големи фенове на ЦСКА. Мога да ви разкрия и за Емил Данчев и негови представители. Става дума за по-солидни порции акции", заяви Томов.

"Радвам се, че феновете не вярват на писанията. Вече се разбра, че не сме мошеници. Работим за доброто на ЦСКА, клубът вече е финансово стабилен. Приказките в началото за нулева година вече са зад гърба ни и няма как да е иначе, след като се намираме в челото на "А" група", добави Томов.

"Свършихме много работа, но това не е достатъчно. Основната ни цел е да върнем реномето на ЦСКА на водещ европейски клуб. Ще го правим с мачовете на терена и с работата извън него. Потенциалните инвеститори виждат, че всичко върви в положителна посока, което само може да ме радва", каза още босът на "армейците".

Tой заяви, че не съществува вариант емисията на акциите да се окаже неуспешна. "Очаквам около 500 хиляди акции да закупят дребни акционери, а останалите да са в ръцете на по-крупни бизнесмени. Мога да кажа, че ако влязат 9 милиона лева или дори по-малко от акции, клубът ще бъде на чисто", оптимист е Томов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ