Новият треньор на ЦСКА Алън Пардю вече е задвижил с пълна сила лятната селекция със съдействието на клубните босове. БЛИЦ научи, че още отсега има спазарени цели трима нови футболисти от чужбина.

Любопитното е, че двама са креативни халфове, но единият от тях можел да играе добре и като опорен полузащитник. Третият е типичен ляв бек. Засега имената им се пазят в тайна. Знае се само, че са играли в английски и холандски тимове.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Новините за лятната  селекция в ЦСКА обаче не спират дотук. „Червените“ са влезли в контакт с Давид Кики от Арда, за когото през зимата се заговори, че е в тяхното полезрение. Договорът на левия бранител с клуба от Кърджали изтича сега. Той обаче бил получил още две оферти и умувал. Любопитното е, че едната е от… ЦСКА 1948.

ЦСКА е набелязал и още играчи от Арда, разбра БЛИЦ. Това са Лъчезар Котев, Христо Иванов и Светослав Ковачев.  Те обаче имат договори с настоящия си отбор. Въпреки това в Борисовата градина се надявали да вземат един от тях, като Лъчо Котев е приоритет.

Трите сълзи на Пардю, които Англия няма да забрави

Припомняме, че в плановете на тима е още един ляв бек – Па Конате. Там през февруари беше гласен бартер, който не стана. Източници на БЛИЦ заявиха, че предстоят нови разговори с Ботев (Пловдив).

С две думи – ЦСКА започва масирана атака за лятната селекция.

За финал БЛИЦ ще предостави  най-любопитната новина, която евентуално може да се превърне в кражбата на века.  

Алън Пардю харесвал много играта на Филип Кръстев от Левски и вече се заинтересувал дали има вероятност ЦСКА да го отмъкне от „Герена“. Халфът е собственост на белгийския Ломел, който е сателит на Манчестър Сити.  Пардю имал добра връзка именно там…

БЛИЦ обаче уточнява, че около Филип Кръстев нищо не е задвижено. Само опипване на почвата…

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022