Треньорът на вратарите в Славия Радостин Станев направи много интересни разкрития пред БЛИЦ за Светослав Вуцов. Младокът беше избран за най-добър вратар в анкетата на българските журналисти, както и за най-прогресиращ млад играч.

Именно Радо е човекът, който открива, привлича, тренира и налага в Славия сина на Велислав Вуцов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Много съм доволен от двете награди на  Светльо, защото той ги заслужаваше. Няма нищо по-хубаво от това трудът и  талантът ти да бъдат оценени. А той има безспорен талант“, заяви пред БЛИЦ Станев.

„Аз  съм тренирал доста вратари, но за първи път мой възпитаник е оценен толкова високо, ставайки №1 в България на поста си.

Никога няма да забравя как преди 2 години привлякох Светльо от Септември в Славия. Доста „специалисти“ ми звъняха и ме съветваха да не го взимам. Няма да цитирам имената им. Такова било момчето, онакова било. Такъв му бил характерът… Съсипаха ме с обаждания и съобщения, че допускам грешка. 

Но аз настоях. Говорих с шефа Венци Стефанов и Светослав Вуцов пристигна в Славия. Безспорен талант е. Моята цел е той да бъде здраво стъпил на земята, да надгражда и да осъществи трансфер в добър европейски отбор. Пожелавам му го от сърце“, добави Радо.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022