Треньорът на Гигант (Съединение) Георги Мечечиев определи представянето на възпитаниците си в срещата с ЦСКА като много достойно и сподели, че целта пред тима от Югоизточната трета лига е да развива младите играчи, давайки им път към професионалния футбол.

"Армейците" се затрудниха максимално при гостуването в Съединение, спечелвайки с 8:7 след дузпи (1:1 в редовното време и след продължения).

"Не сме изпуснали ЦСКА. След петнадесетата минута момчетата си повярваха и се получиха нещата. Подходихме сериозно към този мач и нещата се получиха. ЦСКА имаше 3-4 положения, но не съм видял сериозни пропуски. Моите футболисти стояха добре на терена. Поздравявам ЦСКА", започна младият специалист.

"Моят отбор се представи много достойно. Нормално е да се защитаваме. Не ни достигна малко класа. Не можем да получим такъв гол. Това е детинска грешка", добави бившият футболист на Славия и Локомотив (Пловдив).

"В сряда имаме мач с Димитровград. След това идва пауза. Ние като игра нямаме проблем за професионалния футбол, ние имаме проблеми финансово. Искаме да помогнем на младите момчета да играят в професионалния футбол", завърши Георги Мечечиев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023