Антони Здравков обяви, че обмисля напускане на треньорския пост в Калиакра. Спецът не остана доволен от действията на кмета на Каварна Цонко Цонев, който бойкотира срещата с "Левски" заради войната си срещу БФС. Мачът от 19-ия кръг на "А" група не се състоя, а двата отбора си спретнаха контрола, която "сините" спечелиха с 1:0.

"Това, което се случи днес не е нормално. Не е този начинът да има протест. Цяла Европа ни видя българщината. Всеки има своите мотиви. Моят мотив бе днес играчите да бъде на терена в официален мач, и да се опитаме да спечелим нещо срещу "Левски", каза Здравков.

Спецът, известен с прякора Сухия, отбеляза, че не желае да се счита, че напада Цонко Цонев - "Няма такова нещо. Аз до последно говорих с Цонев. Убеждавах го срещата да се играе. Просто не бе това начинът, така ние сме потърпевши."

"Играхме добре, но загубихме и трите си мача до момента - със Славия, Монтана и Локо (Сф). В тези срещи не заслужавахме да загубим. Но сега ще е много трудно да мотивираме футболистите. В момента нямам идея дали ще продължа работа, или ще помоля ръководството да се разделим по взаимно съгласие. В началото на следващата седмица ще обявя решението си", завърши Тони Здравков. /БЛИЦ