Помощник-треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Минчо Минчев естествено бе радостен от победата над Локомотив (София) с 1:0 като гост в мача от 27-ия кръг на “А” група.

”Момчетата играха на предела на възможностите си. С Черноморец играхме много, много по-добре. Може би времето там бе по-хладно. Там направихме един просто перфектен мач. Жалко, че в 93-ата минута стана този нещастен автогол. За два дни ми беше много трудно да ги вдигна, защото за първи път видях в съблекалнята в Бургас 9 човека футболисти да плачат”, заяви Минчев.

”Мен ми е жал за Локо (София). За мен е много жалко, че Локо (София) е на това дередже, вместо един отбор, на който няма да му споменавам името”, добави спецът, който е бивш футболист на пловдивския Локомотив.

Помощникът на старши треньора Тенчо Тенев води неврокопчани в един от най-важните двубои за клуба през сезона. Старшията е в болнични и това наложи асистентът му да изпълнява неговите функции, докато се завърне първият треньор.

Играчите пък обявиха, че ще играят за бате Тенчо и ще направят всичко необходимо да го зарадват и очакват по-бързо неговото възстановяване и завръщане.