Истерията около европохода на Лудогорец обхвана не само футболните фенове. Намериха се хора, които на свой ред да превърнат в "бизнес" положителния тласък на разградчани преди домакинството на Валенсия. Вече се вихри черната борса, установи проверка на БЛИЦ.

Двубоят с бившия клуб на Любослав Пенев от 1/8-финалите на Лига Европа е на 13 март от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

След като билетите бяха разграбени от касите, за всички сектори плъзнаха от ценните хартийки, но на няколкократно по-висока цена от тази, за която се продават официално. И за която са били закупени. Пропуски могат да се намерят не само в различните по вид форуми. Такива има и в някои големи сайтове за продажба на каквато и да е стока.

Едни очакват сериозен приход, защото разполагат с повече от десет бройки. Цената варира от 25 до 75 лева. Други пък играят на още по-дребно, защото имат по два или три билета. Разбира се, намират се и такива, изпитващи удоволствие от пазаренето и готови да се договарят.

Най-скъпи са пропуските за Сектор "А". Миналата седмица ви информирахме, че на касите на "Арена Армеец" такива не се продават. Впоследствие се оказа, че от Лудогорец са ги запазили за конкретни организации и хора. Въпреки това "на пазара" има и от тях. Цената за място в този сектор от конкретна оферта е 100 лева.

Последното домакинство на Лудогорец напълни Националния стадион "Васил Левски" до 36 хиляди души. Разградчани дори бяха принудени да пускат в продажба още билети и да отварят сектори. Интересът за предстоящия двубой с 6-кратния шампион на Испания се засили още повече след драматичното равенство 3:3 с Лацио преди две седмици.
Реалните цени на билетите:
Сектори "А" и "В" - 15 лева, Сектори "Б" и "Г" - 10 лева
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ