Трима треньори бяха върнати в ЦСКА, разбра БЛИЦ. Работа в детско-юношеската школа на клуба отново започват Веселин Яневски, Христо Марашлиев и Антон Димитров-Пирожката.

Обстановката на "Армията" е позната и на тримата. Специалистите са върнати в ЦСКА от новия шеф на ДЮШ Спас Джевизов, който замени на поста бившия си съотборник Георги Велинов.

До лятото на 2010 година Яневски водеше формацията на "червените" (родени 1994 година). След това младият спец беше уволнен от шефовете от "Титан", които решиха да се доверят на сръбски треньори. По-късно Яневски започна работа в Чавдар (Етрополе), където шеф му беше Спас Джевизов. Сега обаче двамата отново се завръщат в клуба на сърцето си. Любопитното е, че Яневски преди време работи и в руския женски футболен отбор Росиянка. В мъжкия тим на ЦСКА пък е бил треньор на вратарите.

Антон Димитров-Пирожката пък за последно водеше формацията на ЦСКА (родени 1991 година), от която излязоха доста талантливи момчета, сред които Благой Пасков и Томи Костадинов.

Христо Марашлиев пък беше без работа през последните месеци. За последно той водеше набор 1989 при "армейците", след което изкара половин година в Бдин (Видин).

На работа в школата на ЦСКА може да се завърне и Александър Йорданов. Спецът е шампион с няколко юношески възрасти на "армейците", една от които набор 1988, за която играха Иван Иванов, Иван Караджов, Михаил Александров и други талантливи момчета.

Репортер на БЛИЦ видя, че в момента на "Армията" оправят кабинета, в който ще се наставни Спас Джевизов. На мястото на бившите тенис кортове пък се изгражда помещение за треньорите от ДЮШ, като в нея ще се складират топките и екипировките на юношеските формации.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ