Втори ден екшънът в ЦСКА продължава със страшна сила. След като вчерашният старт на подготовката се оказа пълен провал шефовете от "Титан" и днес продължават да се гаврят с фенове и журналисти.

От рано сутринта охрана здраво пази главната врата на стадион "Българска армия" и не пуска и пиле да прехвръкне. Опитите на репортер на БЛИЦ да пробие през чичкото се оказаха неуспешни.

"Имаме нареждане да не пускаме никого. Моля ви, отивайте си, че да не ме изгонят. Ще извикам пресаташето да дойде и да ви обяснява", заяви охранителят, който в случая няма никаква вина за създалата се ситуация.

Зад желязната решетка футболистите се събират пред стадиона и ще обядват, след което заминават за първия си подготвителен лагер в Гърция. Очаква се "червените" да отпътуват след 14 часа. 

До този час (11:30) от босовете Димитър Борисов и Иво Иванов ни вест, ни кост. Спортният директор Дуци Симонович продължава да се крие и също го няма. Точно в 11 часа на "Армията" пристигна изпълнителният директор Венци Живков.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ