Дошлият на проби в ЦСКА холандец с марокански произход Илиас Хадад, мароканецът с френски произход Юсеф Секур и бившият халф на “армейците” Коста Янев, който до последно отричаше завръщането си на “Българска Армия”, са новите имена в отбора. Те преминаха тази сутрин задължителни медицински тестове и ще отпътуват за подготвителен лагер в Гърция.

22-годишният Хадад, който може да играе като защитник и халф, за последно се подвизаваше в шотландския Сейнт Мирън. Той ще премине тестов период по време на лагера в Гърция и ако бъде одобрен от спортно-техническото ръководство, ще подпише договор с “червените”. Заедно с Хадад бе и завърналият се отново в ЦСКА мароканец с френски произход Юсеф Секур, който също е на проби. Той пристигна в София още в началото на декември и дори взе участие в контролата на „армейците” със Сливнишки герой.

На медицински прегледи в “Дианабад” бе и халфът Коста Янев, за който БЛИЦ вече съобщи , че се завръща в ЦСКА по изричното настояване на Драголюб Симонович. До последно халфът отричаше подобно завръщане, но в крайна сметка ще пътува с тима за Гърция.

Коста Янев беше в ЦСКА до края на миналия сезон, но след това подсили Локомотив (София). Заради кризата при "железничарите" той прекрати договора си и идва при "червените" като свободен агент.