ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Страшни сцени се разиграха преди малко на  "Българска армия". Бившият шеф на стадиона и приближен на "Титан" Калоян Стоянов е заплашил със смърт треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Цимбика е нахлул в съблекалнята, където са били играчите, наставникът, и помощниците му, и започнал да ги заплашва. "Ей, ще ви избия всичките, ще ви смачкам! Заради вас останах без работа", крещял ексбоксьорът.

"Той беше полудял. Започна да плюе, размахваше нещо в ръцете си - май беше винкел. Всички се изплашихме. Крещеше на Стойчо, че ще го убие и ще го размаже", признаха пред БЛИЦ футболисти на ЦСКА.

"Потвърждавам това, което се случи. Мислех, че живеем в нормална държава! Тръгвам към полицията, за да подам жалба", заяви пред БЛИЦ Стойчо Младенов.

Калоян Стоянов бил бесен, след като разбрал, че доведеният от него колумбийски футболист Жерсон Серано не е одобрен и няма да подпише договор с ЦСКА. Поради тази причина той тръгнал да се разправя със Стойчо Младенов.

"Къде е Томов лъжеца, къде е той? Нали щяхте да налагате юноши в отбора, какво стана, а? Пак чужденци вземате, а не одобрявате тези, които аз ви водя", продължавал да крещи Цимбика, въпреки опитите на Димитър Димитров-Каубоя и Стойчо Младенов-младши да го укротят.