Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че клубът ще пусне жалба срещу съдийството на снощния мач с Левски (0:0). "Червените" претендират за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Димитър Костадинов в наказателното поле на "сините". Гьонов призна, че е останал разочарован от поведението на VAR съдията Георги Кабаков след двубоя.

По-рано днес стана ясно, че благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов също е недоволен от работата на съдийската тройка и ВАР по време на мача с Левски.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Още утре ще подадем жалба срещу Станислав Тодоров и Георги Кабаков. Искам да кажа, че съм разочарован от поведението на Кабаков след мача. Той се спря да говори с мен и футболиста Георги Русев, всичко от наша страна беше във възпитан тон и по никакъв начин не сме търсили провокация. Просто го попитахме защо VAR не сигнализира на главния съдия за нарушението в наказателното поле на Левски“, обяви Гьонов пред „Спортал“.

„Да, мачът беше нервен и равностоен, но когато има дузпа, защо не се дава?! Кабаков ни отговори надменно, че ние не разбираме от футбол и да се допитаме до някой съдия. Явно това, че беше на Евро 2020 и на Олимпийските игри му влияе на самочувствието. Мисли си, че е хванал Господ за шлифера. Щеше да е добре да прихване от обноските на западноевропейците, а не да се държи така неучтиво. В крайна сметка парите за съдийските такси идва от футболните клубове - смятам, че заслужаваме по-нормално и човешко отношение", заяви шефът на "червените".

Efbet Лига - сезон 2021/2022