ЦСКА и Локомотив (Пловдив) очакват днешното заседание на Дисциплинарната комисия към БФС, която трябва да вземе решения след грозния инцидент, съпътствал срещата между двата отбор на стадион "Българска армия". В неделя се стигна до бой между двете агитки. Това ще доведе до наказания и за двата клуба.

ЦСКА може да бъде глобен с 10 000 лева и санкциониран с мач при закрити врата заради мелето. И Локомотив (Пловдив) най-вероятно ще отнесе една среща без публика. "Смърфовете" също ще имат парична санкция. Припомняме, че фенове на гостуващия тим удариха със седалка в главата длъжностно лице - Стойко Сакалиев, който е администратор на ЦСКА.  

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+) 

"Армейците" не се справиха с охраната на мача, като остава отворен въпросът защо за такъв рисков двубой не бе ангажирана полицията. От МВР излязоха с изявление в понеделник, обявявайки, че след намесата и влизането вътре в стадиона органите на реда са се справили с напечената ситуация. Предприети са действия за установяване самоличността на участниците в инцидента и налагане на съответни мерки спрямо тях.

На ЦСКА ще бъде наложена глоба и за използването на пиротехника. "Армейците" ще приемат ЦСКА 1948 в понеделник (8 ноември) от 17:30 часа, а следващото домакинство на Локомотив (Пд) е след паузата за националните отбори - срещу Локомотив (Сф). 

"Червените" вчера така и не излязоха с позиция след баталните сцени, разиграли се преди началото на двубоя в неделя, който ЦСКА загуби с 1:3. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа