Изпълнителните директори на ЦСКА Стоян Орманджиев и Филип Филипов взеха отношение по структурирането на клуба след смяната на собствеността. Орманджиев призна, че двамата са се заели със създаването на силен екип за работа и при „армейците“ вече няма да има т.нар. силен човек, който да взима еднолично решения.

„Поемаме пълната отговорност за създаване на екип за работа. Имаме пълната подкрепа за тази дейност и се надяваме да направим силен клуб. Няма да има т.нар. силен човек, който да взема еднолично решенията. Собственикът няма да е главен скаут, а ще има подредена структура. Ще говорим с хора, свързани с армейската общност, които искат да работят за любимия си клуб. Имаме време да ги обявим. ЦСКА няма да съкращава хора, а ще търси допълнително хора“, призна Орманджиев.

„Събитията със смяната на собствеността се случиха бързо и бяха изненадващи и за нас самите. От тази гледна точка сме притиснати от времето. Ние обаче сме наясно с процесите в клуба. Имаме достатъчно време да си подредим нещата и да изберем точните хора. Прибързаните решения водят до недобър резултат“, заяви изпълнителният директор на „армейците“.

„Всеки, които иска да рекламира в ЦСКА е добре дошъл. Ние работим и за придобиване на наша LED система, която да се ползва на „Васил Левски“ и на бъдещия ни нов стадион. Говорим и за брандировка на екипи, автобус, база. ЦСКА е притегателна сила и тепърва ще има разговори“, каза в същото време Стоян Орманджиев.

Заедно с другия изпълнителен директор взеха и отношенията по коментираните в обществеността имена, свързани с шефски позиции в клуба. Стоян Орманджиев нито потвърди, нито отрече възможността Михаил Александров да стане спортен директор на ЦСКА.

„Не са водени преговори с хората, чиито имена излязоха в медиите за различни позиции в клуба. Също така не е обсъждана и президентската позицията на ЦСКА. С никого от тези имена, които се цитираха в медиите, не е говорено и не е обсъждано – треньор, директор, пресслужба. Всичко са спекулации“, коментира Филип Филипов.