ЦСКА отработи тайните оръжия, на които ще опита да запише втората си победа от началото на сезона. Днес от 19:45 часа „армейците“ гостуват на Локомотив (София) в мач от изместения 12-и кръг на efbet Лига. Срещата спокойно може да се нарече повторен старт за треньора Александър Томаш, тъй като той вече разполага с почти всички нови попълнения, които бяха взети в последните седмици. Единствено все още се чака оформяне на документите на Лиъм Купър.

На последната тренировка преди днешния мач срещу Локомотив (София) треньорският щаб на ЦСКА използва възможността за затвърждаване на различни тактически варианти, както в защита, така и в офанзивен план. Интензивното занимание включваше още серия от упражнения за взривна бързина, отиграване на заучени положения и удари от статични ситуации.

Както е известно, в днешния мач за първи път от началото на сезона „армейците“ ще имат пълната подкрепа на своята агитка. До момента течеше наказание на ЦСКА, наложено заради проблемите по време на баража за евротурнирите срещу ЦСКА 1948 в края на миналия сезон. Привържениците на "червените" бързо изкупиха всички отпуснати от домакините билети, включително и допълнителните, пуснати извънредно в продажба.

Локомотив (София) – ЦСКА

Днес от 19:45 часа по Диема Спорт
София, ст. „Локомотив“
Съдия: Никола Попов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Локомотив (София): Любенов, Ламбез, Диара, Димов, Франко, Станоев, Славчев, Рапосо, Ацка, Ненов, Аралица
Контузен: Тейшейра
Наказани: няма

ЦСКА: Бусато, Вион, Кордоба, Делова, Пинто, Ето`о, Кареасо, Локило, Линдсет, Бютучи, Коялипу
Контузени: Стойчев, Чорбаджийски
Наказани: няма

efbet Лига - сезон 2024/2025