Днес трябва да стане ясно дали ЦСКА получава лиценза за следващото първенство или ще има 10 дни да оправи всички проблеми, които са им посочени от БФС. Очаква се обаче "червените" да нямат проблеми, след като са изчистили сериозните си дългове, а са постигнали и разсрочване на тези към държавата.

Защитникът на ЦСКА Александър Бранеков няма да бъде наказван заради това, че отправи неприличен жест към феновете в сектор "А" и ядосан хвърли фланелката си след победата с 5:1 над Локо (Сф). Той бил провокиран от запалянковците, които открито го напсували. Бранеков е юноша на клуба и отбеляза прекрасен гол. Бранеков е един от любимците на агитката, защото често сяда в сектор "Г" на мачовете.

Военният министър Аню Ангелов пък лично видя плаката срещу ведомството си на стадиона, пише "24 часа". Плакат с надпис "Петко Лилов - позор, майор Благоева слава за Българската армия" се появи сред зрителите. Той подкрепя Даниела Благоева от контингента ни в Афганистан, която използва термина "турско робство" в материала си за 3 март, разпространен в информационната система ИСАФ в Кабул. След протест на комшиите нейният началник Петко Лилов я накара да се извини официално.

"Няма да махаме плаката, докато тази жена не бъде реабилитирана напълно. Не може по такъв начин да плюем на хора като Христо Ботев и Васил Левски в името на някакви химерни политически облагодетелствания", категорични са феновете на ЦСКА.

Повечето футболисти намекнаха след победата с 5:1, че добрата им игра е заради старши треньора Адалберт Зафиров и искат той да остане начело на отбора, като ползва лиценза на Димитър Пенев, докато не изкара своя. Ръководството обаче преговаря вече с Павел Дочев. /БЛИЦ