Ръководството на ЦСКА е платило близо 30 000 лева за редизайна и преструктурирането на новия уеб сайт на клуба, който ще бъде представен официално пред обществеността днес, информира prosport.bg. Шефовете на "армейците" избрали офертата на определена компания, която обаче е на път да доведе до конфликт на интереси.

Любопитното в случая е, че компанията, която е създала новия дизайн и визия на cska.bg, е собственик на един от най-големите спортни сайтове в България, което неминуемо ще доведе до привелигировано положение на въпросната агенция.

На всичкото отгоре шампионите са избрали сайтът да се хоства от сървърите на спортния сайт, за да не се набутват за хостинг, което допълнително облагодетелства агенцията. Александър Томов и компания са получили уверението, че бъде създаден онлайн магазин на клуба за закупуване на официални фенартикули, както и ще бъдат разработени секции за онлайн купуване на билети за мачове, както и увеличаване на фензоната в официалната страница на клуба.

От ЦСКА ще представят официално сайта днес в 12 ч. на пресконференция в хотел "Хилтън", а на събитието ще присъстват председателят на Надзорния съвет и президент на ПФК ЦСКА АД Александър Томов, изпълнителният директор Александър Тодоров и треньорът на тима Димитър Пенев. /БЛИЦ