Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов замина за Пловдив с 20 футболисти. В неделя от 15:30 часа "армейците" се изправят срещу  "Ботев" (Пловдив) в мач, който е решаващ за определянето на последния отбор в Топ 6 на "А" група. Ако ЦСКА загуби, "канарчетата" ще изпреварят "Левски" и ще играят в първата шестица на плейофите. В същото време пък "червените" преследват Лудогорец в битката за шампионската титла. Разградчани са на върха с 47 точки, докато ЦСКА има 44.

Сред избраниците на Младенов за гостуването в Коматево попадна Орелиен Жоаким. БЛИЦ първи разкри за заформилия се скандал с нападателя, който беше временно отстранен от отбора, след което бе върнат.

За гостуването в Коматево след изтърпяно наказание се завръщат Апостол Попов и Луис Соарес.

Групата на ЦСКА за гостуването на "Ботев" (Пловдив): Якуб Дивиш, Максимс Уваренко, Александър Тунчев, Стивън Сънди, Марио Бъркляча, Тони Силва, Борис Галчев, Стефан Николич, Неманя Милисавлевич, Орелиен Жоаким, Апостол Попов, Луис Соарес, Венцислав Василев, Амансио Фортеш, Маркиньос, Марин Оршулич, Денис Причиненко, Жуан Фелипе, Тончи Кукоч, Иван Стоянов

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015