ЦСКА ще може да излезе предсрочно във ваканция. Тимът на Христо Янев ще изиграе едва пет официални мача до края на календарната година. Четири от тези срещи са за първенство, а последната - на 8 или 9 декември, ще бъде срещу Созопол от 1/4-финалите за Купата на България. Първият двубой от оставащите е днес на "Българска армия" срещу Сливнишки герой. Срещата започва в 18:00 часа.

По програмата на първенството на 8 ноември (неделя) отново има кръг, като ЦСКА трябваше да се изправи срещу Локомотив (София). Заради отказа от участие на „железничарите" обаче тимът на Христо Янев ще почива. Така следващият официален мач на „армейците" е чак на 15 ноември (неделя) - гостуване на един от аутсайдерите Балкан (Варвара). Срещата ще се проведе в Пазарджик, както бе при визитата на ЦСКА на друг отбор от региона Чико (Бяга).

На 22 ноември „червените" посрещат Пирин (Гоце Делчев), а в последния двубой за годината за първенство гостуват на Миньор (Перник) - 29 ноември. Така мачът със Созопол на 1/4-финалите за Купата ще е единственият на ЦСКА през декември. Срещата най-вероятно ще е на 9 декември, като втородивизионният тим преди това има мач от „Б" група на 5-и.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА