Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Иво Димов, който е натоварен да замине за чужбина да търси играчи за ЦСКА, е предложил българин за нападението на "армейците", но е срещнал съпротивата на хора от ръководството на клуба, научи БЛИЦ. Източници от "Армията" твърдят, че бившият халф, а сега скаут при "червените", е настоявал да бъде привлечен Бранимир Костадинов от Локомотив (София). Бившият играч на Хартс бе в основата на отстраняването на ЦСКА в 1/4-финала за Купата на България.

Причина за съпротивата са острите отношения между бащата и агент на играча Петьо Костадинов-Полковника с управлението на клуба. Лицензираният агент на ФИФА и бивш търговски шеф в Борисовата градина неведнъж е изразявал острата си реакция в коментари пред медиите за управлението на "армейците" и отсътвието на стратегия за развитие.

БЛИЦ научи, че потомственият цесекар Бранимир Костадинов е в разширения списък за лятна селекция на кръвния враг "Левски". Засега няма официални разговори между "сините" и Локо (Сф) за бързоногия нападател, който има договор с "железничарите" до 30 юни 2014 година. Ако Локомотив обаче не успее да се спаси, то тогава задачата на скаутите на "Левски" се улеснява за старт на преговорите, защото е сигурно, че огромна част от играчите ще прекратят договорите си с клуба от "Надежда". Един от тях със сигурност е и Костадинов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ

0_kostadinov.jpg