Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Новият треньор на Ботев (Враца) Тодор Янчев е много вероятно да работи с още цесекари под Околчица. "Червените" планират отново да преотстъпят част от младите си футболисти, като врачани са вариант за мястото, където таланти на "армейците" да трупат опит в мъжкия футбол.

Към момента не е сигурно оставането в ЦСКА на Марк-Емилио Папазов, Асен Дончев, Симеон Александров, Росен Маринов, Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски. Първите четирима бяха преотстъпени на други отбори през миналия сезон, като не е изключено и сега да се случи същото. Папазов беше в Хебър, Дончев в Пирин, Симеон Александров в Септември (Сф), а Маринов в Литекс. 

От Благоевград "червените" привлякоха Иван Тасев, който също може да замине под наем в друг клуб, ако Томислав Стипич прецени, че на този етап няма нужда от 22-годишното крило.

Споменатите младоци стартираха подготовка с ЦСКА и непосредствено преди старта на сезона ще бъде взето решение за бъдещето им.

Ботев (Враца) започва днес тренировките. Tодор Янчев извежда "зелените" за дебютно занимание. Врачани ще тренират няколко дни на стадион "Христо Ботев", а след това ще проведат лагер в Етрополе. 

БЛИЦ представя: Пълната програма на сезон 2024/25 в Първа лига