ЦСКА привлече талант от Бразилия, който дори днес дебютира при победата на дублиращия отбор с 2:0 над "Левски". 20-годишният Педро Енрике Ногуейра вече е част от "армейците", като получи много похвали от треньора си Иван Атанасов. Наставникът на дубъла на "червените" прогнозира пред БЛИЦ, че новото попълнение скоро ще пробие и в първия отбор.

"Педро е много добър, страхотен техничар е. Днес го използвах срещу "Левски". Направи силен дебют и загатна качествата си. Притежава страхотен контрол над топката, спечели доста фаулове", похвали новото попълнение треньорът Иван Атанасов.

"От известно време тренираше с нас, но не играеше, тъй като се забави жълтата му карта. Документацията му вече е уредена и той стана част от ЦСКА", добави пред БЛИЦ Иван Атанасов за Педро Ногуейра, който е полузащитник.

"Идеята е да продължава да се развива в правилната посока. Момчето има отлични качества и скоро очаквам да бъде повикан при мъжете. Той и другите в отбора ми обаче не бива да си правят илюзии. Чака ги още много сериозна работа, докато успеят да привлекат вниманието на Стойчо Младенов", каза още наставникът на дублиращия тим на ЦСКА.

"Днес показаха, че имат много добър потенциал, който трябва да се възползва. Да продължат да се влагат максимално в тренировките. Имахме още един дебютант - Тодор Кръстев, роден 1998 година. Тошко и Пол Александров изпуснаха 4-5 гола и не можахме да разгромим "Левски". Денис Причиненко вкара с топовен изстрел от фаул, а като смяна пуснах Александър Аспарухов, който влезе и изработи дузпата, вкарана от Петър Витанов. Освен това трябваше да ни дадат още една дузпа. Хубаво е, че момчетата започват да играят играта, която изповядвам - като на първия отбор - тотална преса, много атаки по фланговете, добра игра в защита и използване на статичните положения. Двата гола днес бяха именно от статични положения", заяви Иван Атанасов, който добави, че е изпълнил обещанието си пред отбора и след победата над "Левски" ги е почерпил с торта, която "армейците" с удоволствие похапнали.