ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

ЦСКА уреди контрола с Витоша (Бистрица) за четвъртък. Наставникът на "червените" Стойчо Младенов още преди дни съобщи, че ще се търси съперник за проверка преди мача от 2-ия кръг на "А" група с Берое, който е в понеделник от 21:00 часа.

Известните като "Тигрите на Бойко Борисов" футболисти, които се състезават в Югозападната "В" група, ще се изправят срещу ЦСКА в четвъртък от 18:00 часа. Все още не е уточнено мястото на провеждане на проверката, като вариантите са стадион "Българска армия" или комплекс "Царско село". Както е известно, преди дни "червените" премериха сили с друг аматьорски тим - Сливнишки герой (1:0), като Младенов използва контролите, за да проверява качествата на постоянно прииждащите футболисти.

От днес при "армейците" има нов играч на проби. Става въпрос за юношата на Дунав (Русе) Валери Валериев. Полузащитникът за последно е играл в трета австрийска дивизия. Именно срещу "Тигрите на Бойко" се очаква Валериев да получи шанс за изява и да пробва да впечатли Стойчо Младенов.

В контролата в четвъртък трябва да вземе участие и националът на Коморските острови Юсуф М'Чангама. Футболистът, за когото БЛИЦ първи съобщи, се появи в лагера на “червените” по времето, когато Христо Стоичков бе начело на тима. Бившият футболист на Олдъм игра при 1:1 със Светкавица и при 1:3 срещу Славия и остави добри впечатления. Сега Младенов отново го е поканил на проби.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ