ЦСКА дава на втородивизионния Добруджа петима от юношите си, които могат да играят като преотстъпени в "Б" група до края на сезона. Футболистите са от защитата, а до момента се подвизаваха във втория отбор на „армейците“. Това са юношите Васил Попов, Божидар Чорбаджийски, Юлиян Чапаев, Тони Стоичков и Емил Ботев.

Новият треньор на Добруджа Димчо Ненов ще може да вземе и петимата под крилото си, ако ги хареса, или пък да си избере само някои от тях.

По-рано днес наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че желанието му е младите играчи от Борисовата градина да бъдат дадени под наем в "Б" група, за да се обиграват. Изборът да бъдат пратени в Добруджа не е направен случайно. Там изпълнителен директор е Светослав Петров, който иска да подсили отбора след напускането на 13-те играчи с професионални договори, останали лоялни към треньора си Светослав Тодоров.

В Добруджа се връщат и двама други играчи, които изкараха полусезона в третодивизионния Септември (Тервел). Това са Сашо Джилянов и Филип Филчев, които също имат опит в "Б" група.