ЦСКА атакува остро спортен ежедневник, след като пусна декларация, насочена срещу публикация в днешния брой на изданието. Вестникът написа, чеАлександър Томов е изрязал наполовина заплатите в “червения” клуб.
 
Ето отговора на ЦСКА в официалния сайт:
 
ЦСКА София Ви информира, че ще брани своите, и респективно Вашите интереси, по съответния законов ред. Казваме това по повод днешните поредни и скалъпени от безсилие пасквили по адрес на нашия любим клуб. Опитите на изданието, наречено „7 дни спорт“, да дискредитира ЦСКА ежедневно, вече стават твърде жалки. И в последния си брой това средство за масова (дез)информация лъже най-безкрупулно относно клуба! Лъже като за световно, както се използва разговорно, или може би по-уместно е да се каже - лъже като за 10 хиляди лева месечно!
 
Знаем, че публиката на ЦСКА е прекалено голяма и отдавна надхвърлила българските стандарти, за да обръща внимание на подобни шампиони по всякакви игри под масата, а още по-малко, да купува страници, които единствено цапат ръцете с катранено черно! Армейци, сигурни сме, че изданието „7 дни спорт“ получава обективна оценка за „работата“ си всеки Божи ден от Вас – като не давате и една пробита стотинка за хиляди литри изхабено мастило!