Нападателят на Англия Маркъс Рашфорд, който вкара един от головете за успеха с 6:0 над България, похвали капитана ни Ивелин Попов. Причината за думите му бяха действията на Попето, който не се прибра на почивката, а отиде да разговаря с феновете във връзка с расистките подвиквания от трибуните. Стореното от капитана бе забелязано от футболисти и анализатори в Англия, които не пропуснаха да кажат добри думи за него.

"Това, което направи капитанът на България, заслужава похвала. Да стоиш сам срещу феновете, да вземеш правилно решение - затова се изисква кураж и такива действия трябва да се адмирират", написа в "Туитър" Рашфорд.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не е лесно да се играе в такава обстановка и такива неща не трябва да се случват през 2019 година. Горди сме, че надскочихме проблемите и взехме добра победа", написа още нападателят на Манчестър Юнайтед.

“Браво на Ивелин Попов! Така трябваше да постъпят  футболистите на домакините. Представи си да си мислиш, че си нещо повече от друг човек само заради цвета на кожата си. Какво невежество”, написа пък легендата Гари Линекер.
 


Нашата квалификационна група за Евро 2020