Един от играчите на Левски трябва да внимава много във вторник, когато от 19:00 часа е официалното представяне на тима в контрола срещу Етър. Хърватинът Анте Блажевич, който бе второ ново попълнение на тима през лятната пауза, е сред хората, които са се набили в очите на Станимир Стоилов.

Според запознато със случващото се на „Герена“ 26-годишният футболист, който беше привлечен от Железничар (Сараево) за заместник на Драган Михайлович, трябва спешно да подобри представянето си в защита, пише „Мач Телеграф“. В противен случай Блажевич ще бъде поставен сред резервите, а като титуляр ще играе Патрик-Габриел Галчев.

Както е известно, треньорът Станимир Стоилов имаше доста претенции към футболистите след победите над Пирин (Благоевград) и Академия Пандев. Мъри дори заплаши, че ще гони играчи, ако не види подобрение преди официалните мачове и бе категоричен, че няма да прави разлика между българи и чужденци. Бразилците Уелтън, Цунами и Роналдо на този етап може да се чувстват спокойни, но това не важи за Блажевич.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022