Феновете на Пирин (Благоевград) излязоха със специална декларация, с която поискаха от собственика на клуба Пол Белогур да отстрани треньора Уорън Фийни. Привържениците на „орлетата“ считат, че северноирландския специалист не желае да поеме отговорност за представянето на отбора.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА „ПИРИН УЛТРАС“
Обръщение към г-н Пол Белогур и всички свързани с ФК Пирин Благоевград.
Уважаеми г-н Белогур, ние феновете на Пирин сме безкрайно благодарни за всичко, което правите за ФК Пирин през последните две години и половина. винаги сме мечтали за такъв президент и дори имаме чувството, че с вас сме израснали заедно на стадион "Христо Ботев".
Именно заради това ние, като хора водени единствено от любовта си към Пирин, сме длъжни да изразим нашето мнение относно игровата криза в отбора. Въпреки наличието на чудесни условия и страхотни футболисти трупаме загуба след загуба, но не това е страшното в случая. Страшното е, че старши треньорът, който трябва да е пример за лидерство не желае да поеме никаква отговорност.
Футболът е колективен спорт, но пряко отговорен за спорните резултати и качеството на играта е старши треньора, който обаче търси навсякъде другаде вина, но не и в себе си.
Щом реагира така ние сме сигурни, че г-н Фийни няма да се справи.
Решението е ваше г-н Белогур, но никой няма да ви каже нещата така чисто и безкористно като нас.
Само ПИРИН

Efbet Лига - сезон 2021/2022