Духовни инвалиди и премрели от завист мишоци се опитват да гризнат рейтинга на Любослав Пенев, атакувайки го под път и над път. Цвъркат, шушукат или пък направо открито оплюват един прекрасен треньор и доказал се на максимална степен специалист. 

Същите тия не знаят от коя страна се рита топката, ама тръгнали от футбол да разбират, анализи да правят и акъли да дават. Като Любо обаче такъв няма да намерят. Такъв не са виждали от годината, в която Едуард Ераносян изведе Локото до първата му и единствена шампионска титла. Няма и да видят. 

Би било добре гризачите да си позатворят устите и да прогледнат в реалността. А тя гласи следното - на Любо му продадоха основни футболисти. Оставиха пешеходци като Йоан Н'зи и ренде като Мартин Петков, който вероятно ще вкара първия си гол на 30 февруари.  Такива, които не вратата, а топката не могат да уцелят. Пък и как да е играта на Локото на ниво, след като теренът на "Лаута" е в ужасно състояние. По-ужасно и от картофена нива.

Същите тези мишоци ли ще поемат Локото, ако Любо си тръгне...

"Черно-бялата" публика обаче не вижда така нещата. Тя усеща, тя разбира кой е Любо и стои зад него. А мнението на феновете е особено важно. Защото без тях Локо няма да е Локо. 
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
efbet Лига - сезон 2024/2025