Още над 3100 пластмасови седалки с облегалки се монтират на стадион "Aрена Арда" в секторите "Б" и "В", информираха от клуба от Втора лига. Поставянето им трябва да приключи преди следващото домакинство на тима на Елин Топузаков - на 18 август (събота) срещу Пирин (Благоевград).

Припомняме, че по проект на стадион "Арена Арда" са поставени общо 5500 седалки с облегалки. Веднага след приключване на проекта, ръководството на клуба предприе мерки за увеличаване капацитета на стадиона с още близо 2000 седящи места. С поставянето на новите седалки се очаква капацитетът да нарасне на почти 10 000. Целта пред клуба е "Арена Арда" да бъде изцяло с индивидуални седалки, какъвто е бил след откриването си през 1963 година.

"Същевременно в секторите "Б" и "В" се изграждат санитарни възли, отговарящи на хигиенните изисквания при провеждането на спортните мероприятия. Бихме искали да уведомим посетителите на "Арена Арда", че до приключване на дейностите, ще бъдат поставени временни санитарни контейнери", добавиха от клуба.

ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/19