Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров нападна Христо Стоичков, който след загубата на Литекс с 1:2 от "сините" обвини съдията Николай Йорданов, че е попречил на "оранжевите" да победят. Основната претенция на домакините е, че реферът си е затворил очите при ситуацията в 26-ата минута, когато Георги Миланов беше фаулиран от Ромен Ели, но не последва дузпа за Литекс.

"Стоичков вече да спре да грабва съдиите в тунела. Видяхте, че през първото полувреме беше един Николай Йорданов, а след почивката коренно различен. Ицо трябва да спре с това нещо. Видях го как го грабна в тунела, защото и аз бях там. Стана пред очите ми", заяви Боримиров.

"Сега искам да видя дали Николай Йорданов има сърце да го напише това нещо в доклада", каза шефът в "синия" клуб.

"Какво да компенсира, какво е направил през първото полувреме, че след това да компенсира? Направи му се натиск в тунела и след почивката беше коренно различен. Доста хора бяха в тунела, това е което мога да кажа", добави Боримиров.

"Доволен съм, че победихме, защото знаехме, че срещата ще е много тежка. Не е важно кой е надиграл другия отбор в дадени периоди от мача, а какъв е крайният резултат. Показахме, че това, което се пише за "Левски", не е вярно и отборът играе доста по-добре", каза още спортният директор на "Левски".