Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Христо Стоичков беше бесен след загубата на Литекс от “Левски” с 1:2. БЛИЦ TV вече ви информира, че от лагера на домакините претендират за дузпа, която Николай Йорданов не отсъди през първото полувреме при резултат 0:0. Финансовият директор Величко Дихонов и самият Христо Стоичков нападнаха “Левски” и главния арбитър.

След двубоя Камата се изнерви на няколко въпроса на журналист, според когото нарушението срещу Миланов (б.р. – става въпрос за претенциите на Литекс за дузпа), започва извън наказателното поле.

Ето отговора на Стоичков без редакторска намеса: “Мен т`ва не ме интересува, дали е отвън или вътре. Има ли нарушение? Като има нарушение там е приключил въпросът, дали е дузпа, или не е, не мога да видя.”

Колегата обаче продължи да задава неудобни въпроси на носителя на “Златната топка”, което видимо го изнерви: “К`во да коментира, к`во...А, бяха в повече (б.р. – думите на Стоичков са след твърдение на журналиста, че през второто полувреме отсъжданията на рефера са били повече в полза на Литекс). Ти, откъде си бе. От София си...лек път ти желая”, завърши Стоичков./БЛИЦ