„Левски” е изряден финансово и Управителният съвет на клуба е положително настроен от случващото се. Това заяви членът Васил Колев, който единствен говори пред медиите след днешното Общо събрание.

„Към 31 декември „Левски” е изряден по финансовите плащания, касаещи лицензирането и от тази гледна точка не би трябвало да имаме никакви проблеми за взимане на лиценз. За нас това е страхотна новина с оглед проблемите от миналата година по това време. Също добра новина са продажбите на артикули през месец декември, които възлизат на 82 хиляди лева“, сподели Колев.

Спортният директор на „сините” Георги Иванов е информирал УС за действията по селекцията и е изнесъл доклад.

„Нещата изглеждат добре с оглед това, което чухме от Георги Иванов. Селекцията е завършена на всички постове. Имаме и много юноши в първия отбор. За първи път при мъжете имаме юноша от база „Раковски“, където шеф е Станислав Ангелов. Това е нападателят Петър Иванов, който ще бъде на лагера с отбора“, добави членът на УС.

„Левски” може да играе догодина с легендарен екип, който според Колев ще бие всички досега по продажби. Той заяви, че се обсъждат вариантите за фирми, които да обличат „сините”.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016