ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сръбското издание „Телеграф“ потвърди информацията на БЛИЦ, че Саво Милошевич е постигнал пълна договореност със собственика на Левски Наско Сираков и остава единствено да подпише договора си със „сините“. Тази формалност ще бъде извършена в началото на другата седмица.

"Това, което се шушукаше в последните дни, вече окончателно е потвърдено. Саво Милошевич е вече само на един подпис от това да води Левски през следващия сезон. Всичко вече е уточнено. Бившият играч на Партизан „бе спипан“ в хотел в София в четвъртък вечер. В петък пък седна на масата на преговори. Нещата са ясни", написа telegraf.rs.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Според информацията, Саво Милошевич ще доведе със себе си при „сините" и трима помощници. Най-вероятно това ще бъдат сърби.

БЛИЦ първи писа, че 49-годишният Милошевич ще получава заплата от 18 000 евро на „Герена“. Именно с по-ниското си възнаграждение сърбинът спечели битката за треньорския пост в Левски, в която бяха замесени испанецът Хуан Карлос Карседо и черногорецът Миодраг Божович.

Очакванията бяха Саво Милошевич да бъде на стадиона при вчерашната победа на „сините“ с 2:1 над Черно море. Вместо това обаче той се е прибрал в родината си и в началото на следващата седмица ще се завърне в София.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!