От клубното ръководство на Лудогорец съобщиха, че след 12,00 ч. в сряда (27 ноември) желаещите ще могат да си закупят билети за мача от група "Б" на Лига Европа срещу ПСВ Айндховен от касата на улица "Гурко" пред Националния стадион "Васил Левски". В деня на двубоя - 28 ноември, същото гише отваря в 10,00 ч. Останалите каси около стадиона - до метростанцията на улица "Граф Игнатиев" и до езерото "Арияна", ще работят от 16,00 ч.

Цените на билетите са, както следва:
Сектор "В" - 10 лева
Сектор "А" - 15 лева и 25 лева

В Разград билети може да бъдат закупени в магазин Оffice 1 Superstore на ул. "Св. Климент" 24 А, в магазин "Germanos" на бул. "България" 34 и на бензиностанция OMV на бул. "Странджа".

В София освен на касите на "Васил Левски" талони за мача с ПСВ ще се продават в офиса на Еventim на адрес: ул. "Граф Игнатиев" № 22, ет. 2, ап. 3 и в билетния център на НДК.

За двубоя с холандците ще се продават билети и в Пловдив, Варна и Бургас. В тези градове талони може да бъдат закупени от магазините на "Germanos" и Оffice 1 Superstore.

Феновете ще имат възможност да се снабдят с билети и онлайн чрез сайта www.eventim.bg

Клубът напомня, че 20 процента от приходите от продадените билети за домакинските мачове на тима в Лига Европа ще бъдат дарени за оборудване на клиниката по неонатология в МБАЛ "Надежда" в град София.