Тръгва ли си Стойчо Младенов от ЦСКА или ще остане начело на любимия отбор. Този въпрос не спира да вълнува феновете на "червените", след като Екзекутора на Ливърпул намекна за раздяла. Младенов каза, че има голяма вероятност да си тръгне от "Армията", но добави, че никой няма право да го обвинява, ако това се случи. БЛИЦ разбра, че в ЦСКА са убедени, че легендата ще остане и ще продължи да работи за доброто на клуба.

Източниците ни съобщиха, че към момента треньорът не е уведомявал никой от ръководството за евентуално напускане. Интерес към Младенов от чуждестранни клубове не липсва. Вече ви информирахме, че утре предстои важна среща между специалиста и Александър Томов. Най-важният въпрос, който вълнува Младенов, е свързан с финансовата стабилност. Треньорът се притеснявал от огромната несигурност в клуба заради която някои играчи вече отказаха да подновят договорите си – Омар Косоко и Жереми Фо-Поре.

Също утре ръководството на ЦСКА ще даде пресконференция за провалената кампания с продажбата на акциите. Брифинът е от 13:00 часа на "Армията".

"А" ГРУПА - КРАЙНО КЛАСИРАНЕ, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ