Централният защитник на националния тим Валентин Антов изрази задоволството си от победата на България над Литва с 1:0 в световна квалификация. Преминалият наскоро от ЦСКА във втородивизионния италиански Монца заяви, че всички в националния отбор са сплотени и успехът вдига самочувствието им.

"Определено труден мач. Както вече говорихме, за нас няма слаби съперници. Всеки отбор има своите футболни достойнства и е трудно да се играе с тях. Мисля, че направихме добър мач, играхме по-добре от Литва. Ако бяхме отбелязали по-рано, щяхме да спечелим и по-убедително. Но важни са трите точки, ние сме доволни. С Итаиля имахме едно положение и отбелязахме. Днес имахме повечко, но не успяхме. Важното е, че победихме. Трите точки са за нас. Продължаваме напред", сподели Антов след мача.

"Голът не влезе отначало, но запазихме спокойствие, продължихме да играем, дадохме всичко от себе си, търсихме до последно да отбележим и успяхме, за което сме изключително щастливи. Винаги сме били сплотени. Когато губим, трябва да сме най-сплотени. Със сигурност сме много щастливи. Определено това ни вдига малко самочувствието, кара ни да гледаме напред и да мечтаем за по-силни мачове и по-големи победи", каза Антов.