Треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев не се съгнали с претенциите на "канарчетата", че не им е била дадена дузпа за игра с ръка на Елтон през първото полувреме на мача, който "железничарите" спечелиха с 3:1.

"Постигнахме добра победа срещу силен отбор, какъвто е "Ботев" (Пловдив). Направихме силно първо полувреме и по-слабо второ. За пръв път вкарваме три гола в един мач. Показахме характер и себераздаване. Отнехме много топки в близост до тяхната врата", каза Васев след мача от 12-ия кръг на "А" група.

"Относно съдията – и той е човек, допускат се грешки. Те не бяха в едната посока. Явно Вили Вуцов претендира, че спорните ситуации са били все във вреда на "Ботев". Относно играта с ръка в наказателното поле на наш защитник – виждал съм и по-фрапантни ситуации при игра с ръка, при които не се отсъжда дузпа. Преди техния гол пък имаше нарушение", коментира Димитър Васев.

"Оптимист съм за класирането ни в първата шестица, но все още сме в средата на шампионата и е рано", добави треньорът на Локо (Сф).

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите