Треньорът на Левски Емил Велев освободи днес четирима футболисти, които не отпътуваха със "сините" за лагера в Боровец. След края на неделното заниманието Кокала обясни кои играчи е освободил. Това са Фелипе Да Коща, Еньо Кръстовчев, Мирослав Иванов и Мартин Димов.

"Рабех трябваше да пристигне в София снощи", заяви Емил Велев.

"Просто не знаем защо не се появи днес на стадиона. Лусио Вагнер има разрешение и ще дойде утре направо на лагера. Тиберканин се прибира тази вечер и утре ще тренира с нас в Боровец", каза още Кокала.

Треньорът обясни и за тези, които освобождава, като най-голям интерес предизвика раздялата с португалеца Фелипе Да Коща.

"Аз разговарях с Да Коща. Обясних му, че тази година няма да разчитам на него. Казах му да си търси отбор. Той има договор, но всичко може да се оправи. Раздялата ни е взаимна", каза пред "Гонг" Велев.

Настаникът очаква във вторник или сряда Димитър Макриев да се присъедини към отбора.

"Макриев е добър футболист. Той е национал на България. Гледах го през цялата година в израелското първенство. Направи ми добро впечатление. Мощен футболист. Има техника, умее да вкарва голове. Дано в Левски е още по-добър. До края на другата седмица трябва да има по-голяма яснота за другите двама футболисти, които мислим да привлечем, В двете линии - на защитата и халфовата, чакаме двама нови", каза още Велев. /БЛИЦ