Собственикът на Славия Венци Стефанов коментира в типичния си стил загубата с 0:3 от "Левски". Босът на най-стария столичен клуб хвърли вината за поражението върху съдията Георги Кабаков, който в 25-ата минута отсъди дузпа за "сините" и изгони с червен картон Емил Петров. Именно този момент се оказа решаващ в срещата.

"Вие всички видяхте за какво става въпрос. Предупредих ви, казах ви какво ще се случи. И то се случи. Уважавам Тодор Батков, както и всички от ръководството на "Левски", но такива като тоя съдя, който опорочи мач... Вие сте интелигентни хора, видяхте какво стана, но не е този начинът. Първо имаше засада, второ Емил Петров първи достигна до топката. Изгонването му беше пресилено", коментира Стефанов.

"Това трябваше да се случи, човекът си изпълни поръчката и останахме с човек по-малко. Важното е какво направи той, а не какво съм му казал. Не знам дали е директива или е просто навеждане. Докато има такива, които се навеждат, ще има и кой да ги навежда. Има достатъчно жени за такава работа, но като се нагърбват момчета с такава работа става гадно, обидно е", изрази разочарованието си босът на Славия.

"За какви цели да говорим, след като идва един пърцуцко и се прави на маймуна. Даваме си парите, но такива като този... един нехранимайко, който ти отрязва ритуално главата. Имаше едно време един, който ги лекуваше такива с масажи", продължи разпалено Стефанов.

"Гадно е, обидно е, отвратително е. Можеше "Левски" да победи и по друг начин, но с такива подлоги няма смисъл да коментираме повече. Вие всичките го видяхте. Ако някой има доблест и го каже, че е правилно изгонването, нека го каже", добави Венци Стефанов.