Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред БЛИЦ протестните действия на феновете на ЦСКА, които от днес са на палатков лагер пред БФС в "Бояна"

"Луди хора! Чудя се защо им уйдисват и им позволят да правят това нещо. Рано или късно истината ще възтържествува. Коя е тя ли? Тя е, че те нямат нищо общо с истината, защото не може 60-ина клубове да бъдат фактори в българското първенство. От тях само един реално е фактор - ЦСКА. Рано или късно трябва всеки да си плати за простотиите", каза Стефанов.

 3х500 лв Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Дано да e мирен този протест, както обещават. Гледам, че и Бербатов е бил при тях, смешна работа. Вместо да говорим за футбол и да си помагаме, правим простотии. Долни работи, гадни работи са това", продължи бившият член на Изпълкома на БФС.

БФС с изненадваща реакция след протеста на цесекарите ВИДЕО

По повод казаното от Бербатов, че дори и Левски да организира протест, би подкрепил и тях, Стефанов коментира - "Представяте ли си докъде сме стигнали, щял дори и Левски да подкрепи. Левски да не е друга планета? Левски, Славия, ЦСКА, Лудогорец, всички са български клубове. Защо Левски и ЦСКА трябва да са все нещо повече и само за тях да се прави? Нека се прави за всички. Цял живот Левски и ЦСКА дърпат чергата към себе си и затова не им вървят нещата, затова винаги имат проблеми."

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022