ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересен коментар по темата национален отбор по футбол и последните успехи на тима, воден от сърбина Младен Кръстаич - 5:1 срещу Гибралтар и 1:0 срещу Македония. Относно двубоя със западните ни съседи в Скопие, Стефанов каза пред "Спортал", че освиркването на българския химн ясно показва "кой колко акъл има в главата".

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

"От осем години говоря, че трябва да се залага на млади футболисти, но кой ме чуваше. Трябваше да дойде един сърбин, който показа смелост и характер, а не като разни шматки преди него. Нашите треньори не разбраха, че с костенурки не става. Ето - излизаме и играем. Освиркването на българския химн и обидите са грозни неща, които показват кой колко акъл има в главата. Казвал съм вече, че моето потекло е от Битоля, говорим за хора с еднаква кръв и вяра. Когато обаче се смеси политиката със спорта, се получава така. 

Случи се една голяма простотия, която, надявам се, никога няма да се случи по българските стадиони. У нас до този момент толкова простотия на футболен мач не се е изливала. В крайна сметка тяхната злоба ни помогна. А и Господ ги наказа. Мачът беше решен от две наши македончета. Но те са българи, а не от Северна Македония - единият от Симитли, другият от Кресна.

Четох, че освен Десподов и Ради, си приписват и Бербатов. Накрая нищо чудно и Христо Стоичков да опитат да вземат, ха-ха. Да пожелаем успех на националния отбор на предстоящия жребий в Германия", заяви Стефанов в изборния ден и призна, че по-късно днес ще отиде до урните да даде своя глас

"Дали ще гласувам? Вижте, според мен е по-добре да идеш и да дадеш своя вот, отколкото да не го направиш, а само да псуваш и хленчиш след това", добави босът на "белите".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК