Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на „белите“ срещу Хебър с 3:0 от шестия кръг на efbet Лига и коментира кошмарното отпадане на Левски от малтийския Хамрун Спартанс след изпълнение на дузпи в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Не е хубаво да има отлагания на мачове. Утре и на нас, и на тях ще ни се наложи да играем през три дни. Няма да е от полза нито на нас, нито на Левски. Както се вижда, като не ти върви, отпадаш", сподели Венци Стефанов за "сините".

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Доволен съм. Противникът не беше някаква екстракласа, играха коректно, чисто. Класата на Славия си личеше. Те нямаха удар. Имахме поне 10 положения. Радвам се, че Бакеро, Кристиян Стоянов и другите момчета навлизат в ритъм. Бъдещето е пред младите. Много скоро ще имате удоволствието да се радвате на добрите им игри, дай Боже и в националния отбор", каза босът на "белите" за мача с Хебър.

"От Славия винаги става по-нагоре. Мартин Георгиев ще играе голям футбол. Той е болен славист. Плачеше на всяка загуба. Когато го изгониха несправедливо срещу онова по-черничкото момче, плачеше в съблекалнята. По-обнадежден съм за Кръстаич, защото българските треньори идваха с голямата кошница, но им се качваха по главите и им се месеха в съставите, това струваше много. Дано този човек има по-здрави панталони“, завърши Стефанов и за новия селекционер на националния тим Младен Кръстаич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК