Президентът на Славия Венцеслав Стефанов потвърди пред БЛИЦ за продажбата на национала Андреа Христов в Италия, както и обяви нова трансферна бомба. "Белите" привличат любопитно име. Става въпрос за нападателя Александър Иванов, който е син на "синята" легенда Георги Иванов - Гонзо. Роденият на 29.09.1999 г. юноша на Левски до този момент беше в Локомотив (Пловдив).

"Преди Нова година разбрахте, че привлякохме сина на Хосе Мари Бакеро - Джон. Сега мога да разкрия, че и синът на Гонзо идва при нас, подписахме. Александър Иванов е нападател, надявам се да ни помогне в атаката. Момчето има качества", каза Стефанов пред БЛИЦ.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Андреа Христов вече е футболист на Козенца. Продадохме го, сумата не е важна, доволни сме. Андреа ще подпише договора си в близките дни, тъй като досега беше на ваканция в Занзибар. В бизнеса е като в секса - трябва и двете страни да бъдат доволни. Ако има оферти, които ни задоволяват, бихме продали и други наши играчи. За Светослав Вуцов има интерес, но нищо конкретно като предложение към момента", продължи босът на Славия.

"За 2022 година си пожелавам здраве - на мен и близките ми, както и на момчетата. Не трябва да сме алчни. С какво ще запомня 2021 г.? С многото скандали, изборите, ковид. Не беше приятна година, но това е животът. Трябва да се борим, да не чакаме нищо на готово. Аз също минах пред коронавируса, и то никак не леко. Радвам се, че успях да го преодолея", коментира още босът на Славия.

"Скандалите ги забъркват тези, които искат да превземат БФС. БФС си работи, няма вина. Но Бербатов и екипът му правят простотия след простотия", продължи Стефанов.

"Аз не мисля, че ще има нов конгрес тази година. Ще видим, времето е пред нас и ще покаже. Не виждам смисъл да се прави конгрес след конгрес, за да може някой да си чеше егото. Нека Бербатов извади пари и да го организира. Той едно кафе не е черпил. Неговият екип всъщност не са само тези, които са с него. Има други хора зад Бербатов, които искат да управляват. Чудя им се на акъла", отбеляза бившият член на Изпълкома на БФС.

"И този сезон шампион ще е Лудогорец, така ги виждам нещата. Да, представиха се незадоволително есента, но ще си вземат бележка и ще се стегнат. ЦСКА също има шанс, ще видим. От тези шампионски опити забравяме за националния отбор и юношеските гарнитури. Лудогорец и ЦСКА се напълниха с чужденци, българските футболисти остават на заден план. Срам и резил, не харесвам такива шампиони", отсече Стефанов.

"За Футболист на годината няма фаворит. Камбуров, Десподов, Йовов, всеки заслужава. Нито един футболист обаче не изпъкна над останалите през 2021 г. За най-добър талант няма спор кой трябва да бъде - Светльо Вуцов", добави Венци Стефанов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022