Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков коментира решението да бъде освободен Миодраг Йешич от поста старши треньор на “червените”, за което първи БЛИЦ съобщи.

“Предложихме на Йешич да бъде освободен и той прие. Не сме мислили за нов треньор, утре ще решим и ще го обявим чрез официалният сайт. Отборът има тренировка утре в 15:00 часа и се надяваме тогава новият треньор на води заниманието. Не искам да говоря за имена, защото ме насочвате в други посоки. Не искам да правя статистики и коментари. Това е решение на УС и нямам сам думата за решенията”, заяви Живков. Както БЛИЦ вече съобщи от утре тимът ще бъде воден от Милен Радуканов.

“Йешич трябва да каже утре по кой начин иска да се разделим. Дали взаимно съгласие или нещо друго. Няма да му плащаме неустойки. Не сме доволни от това което показаха футболисти и затова е това решение. Няма драми, няма нищо. Собствениците възложиха това решение на УС и ние го взехме.

Правим всичко в името на ЦСКА. Надграждаме здраво, дори във футболен аспект. Имаме най-добрите футболисти. След победа решихме да сменим треньора, което показва, че надграждаме. Искаме да спечелим всичко! Треньорът, който става за ЦСКА е....следващият”, допълни Живков.

“Надзорният съвет ще вземе решения за някой футболисти и поведението им. Ние подкрепяме футболистите и ги уважаваме. Питайте Йешич дали играчите са го подкрепяли. Няма да споменавам имена, ние ще говорим с тях”, заяви още изпълнителният директор на “червените”.

По повод завръщането на Емил Костадинов Живков сподели: “Той е един от нас, затова го поканихме. Той е легенда. Има още много професионалисти, които трябва да помагат”.