Португалският бек Рикардо Нунеш не тренира с "Левски". Футболистът е пипнал вирус и това е причината да бъде освободен от днешното занимание на "сините". На този етап участието на Нунеш в мача с Черно море в неделя остава под въпрос. Ако той не се възстанови до тогава Орлин Старокин или Мики Орачев ще заемат неговата позиция отляво на "синята" защита. Рикардо Нунеш пристигна на "Герена" в последния момент преди началото на мачовете от пролетния дял на сезона. Той се наложи като титуляр и неизменно започва сред първите 11, припомня "Гонг".

Отделно от основната група в началото на днешната тренировка бе само Антон Огнянов. По-късно по индивидуален план продължиха да тренират Пламен Илиев и Дъстли Мюлдер, които се възстановяват от травми.

Към подготовката  се присъединиха Орачев и Стивън Петков, които бяха ангажирани с юношеския национален отбор на България.
По-късно днес левскарите ще напълнят джобове. Подопечните на Елин Топузаков ще вземат премии до края на деня. Те са от победата над Локомотив в Пловдив с 2:0. „Сините“ стигнаха до трите точки след попадения на Валери Божинов и Владимир Гаджев.

Утре "Левски" ще направи тактическо занимание, което ще бъде определящо при избора на стартов състав за срещата с Черно море на стадион „Георги Аспарухов“ в неделя.