Алън Пардю ще взима много ниска заплата като треньор в ЦСКА, която не отговаря на визитката му и на високия му рейтинг. Според непотвърдена официално информация прочутият англичанин ще прибира 15 000 евро на месец, разбра БЛИЦ. Това буквално са жълти стотинки в сравнение със стотиците хиляди седмични възнаграждения, които Пардю е получавал като мениджър във Висшата английска лига. Там той е водил Рединг, Уест Хям, Чарлтън, Саутхямптън, Нюкасъл, Кристъл Палас и Уест Бромич. След това Пардю има кратък престой като наставник в нидерландския АДО Ден Хааг.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Твърди се, че Алън изобщо не се е пазарил за заплатата. Той искал да помогне на ЦСКА, като днес от клуба трябва да обявят за колко време ще е договорът му. Най-вероятно Пардю ще е начело на „червените“ за кратък период - до края на сезона. Казват, че именно заради временните му задължения неговата заплата няма да е висока. Наши източници обаче добавят, че месечното възнаграждение на Алън като консултант в Борисовата градина също не е била висока.

"12 000 евро получаваше като консултант. Сега за краткия му период като треньор ще взима 15 000 евро", твърдят запознати.  

В същото време Англия отдели внимание на новината за Пардю. Вестникът с най-голям тираж „Сън“ пише, че Алън ще води ЦСКА във вечното дерби срещу Левски тази неделя. Изданието пише, че бившият мениджър е пред сензационно завръщане на треньорската скамейка, след като през последните години не е изпълнявал ролята на треньор. „Сън“ добавя, че най-вероятно Пардю ще е треньор на ЦСКА до края на сезона след раздялата със Стойчо Младенов. Медията припомня, че Алън е в българския гранд още от 2020 година – първо като технически директор, а след това и като консултант.

"Скай Спортс" също твърди, че засега Пардю временно ще тренира ЦСКА, докато босовете не намерят постоянен треньор.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022