Треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели своята гледна точка за загубата на отбора си с 0:2 като гост на Пирин в мач от 23 кръг на efbet Лигата. Той призна, че проблемът със завършването на атаките е основната слабост на неговия отбор.

„Не ни достигна най-вече хъс и спортна злоба, докато съперникът ни превъзхождаше по това. Необяснимо за мен през второто полувреме беше, че вместо да бъдем по-концентрирани, допуснахме голове от статични положения и центрирания, а знаехме, че това са силните страни на Пирин. Много трудно можем да се надяваме да печелим с такава нагласа“, заяви Манчев.

„Непрекъснато работим с играчите. Задачата ми като треньор е да ги убедя, че трябва да са отдадени, да знаят какви са процесите в клуба и лишенията, които някои търпят, за да може нищо да не ни липсва. Надявам се да осъзнаят, че имаме подкрепата на цялата общественост в Пазарджик. Ние като клуб представяме лицето на града, а това лице днес не ми хареса“, допълни треньорът на Хебър.

„Ние нямаме кой знае какво да променяме. Не е от вчера и днес това, че не можем да завършваме атаките. Трябва да вдигнем духа на отбора, да сме по-агресивни и да се борим за победа“, призна 45-годишният специалист.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023