Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов поздрави "Левски" за класирането на финала в турнира за Купата на България и "синята" публика за атмосферата. Както е известно, разградчани загубиха с 0:1 реванша и след 0:0 в първата среща отпаднаха във фазата на полуфиналите.

"Нормално е да паднеш, след като не си вкарал. Поздравления за "Левски", стояха доста добре, което не е изненада. Загубихме, защото не вкарваме голове. Нашият отбор винаги е вкарвал гол, по 2, по 3 в мач. А вече няколко мача не сме отбелязвали.

Надявам се отпадането да не се отрази негативно, а позитивно върху представянето ни в шампионата. Направихме и няколко по-лоши мачове преди това. Надявам се, че ще се събудим и няма да треперим до края", коментира Владо Стоянов.

"Не сме чакали продълженията. Доколкото видях, отборът на "Левски" повече бавеше играта. Нашият тим повече търсеше победата.

Поздравления за атмосферата, която беше страхотна за футбол. Няма по-приятно от това да играеш пред пълни трибуни. Определено в момента "Левски" е един от най-добре играещите отбори в България, затова трябваше да е по-напред в класирането", допълни Стоянов.