Тодор Батков успокои феновете на "Левски", че бъдещето на клуба не зависи от това кой ще управлява страната. Адвокатът също така изрази учудване от появилите се в украинската преса информации, че "Газпром" е прекратил преговорите със "сините" заради забавянето на изпълнението на проекта "Южен поток".

"Странно звучи това, което се появи за "Газпром". Написаха го украинските медии, а от изграждането на "Южен поток" най-засегната е именно Украйна. Сами си направете изводите", сподели Батков, след което беше попитан как ще се изгражда Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", ако все пак сделката между "Газпром" и "Левски" се провали - "Спокойно, спокойно".

"Левски" никога не е зависил от политиката. Това са инсинуации и интерпретации на хора, които не обичат "Левски". Включително и такива, които се пишат левскари. Не виждам някаква разлика. Все пак аз имам отношение към "Левски" от август 1998 година, когато М-Тел стана генерален спонсор и взе 20%. През 1999-а взе още 70% и фактически пое изцяло издръжката. Тогава беше Иван Костов, след това беше Царя с ДПС, след това тройната коалиция, после ГЕРБ, а сега се очертава някаква нова конфигурация. "Левски" си е "Левски". "Левски" е над всичко, над всички политици и партии. Над "Левски" е само България, това е", каза още Батков.